Skip Navigation Links


Username:
Password:
Sign Up Forget Password


 

Condensation Rotors 293


Değerli Müşterilerimiz;

 

1998 Yılında Lucoma AG Firması ile başlayan Rotary Heat Recovery Exchanger çalışmalarımız 2001 Yılında Enventus GmbH ve 2002 Yılında Enventus AB firmaları ile sürdürülmüştür. Daha sonar el değiştirmesine rağmen aynı isim ve ünvan ile devam eden Enventus AB ile IM Makina San ve Tic Ltd. Şti. işbirliği, malumunuz olduğu üzere yıllar içinde süregelmiştir.

 

Özellikle 2006 yılından sonra Firmalarımız arasında başlayan görüş ayrılıkları, 2009 yılından itibaren giderek derinleşen ciddi sorunlara dönüşmeye başlamıştır. İlerleyen süreçte daha da derinleşen sorunlar;  idari, ticari ve lojistik” konuları da kapsayarak genişlemiş ve bu işbirliği sürdürülemez bir hale gelmiştir.

 

Tüm iyi niyetli çabalarımıza rağmen aşılamayan bu temel sorunlar ne yazık ki giderilmesi mümkün olmayan bir noktaya taşınmış ve işbirliğini bitirmek kaçınılmaz olmuştur. Ekim ve Kasım 2013 aylarındaki tebligat yazılarımız karşılığında, Enventus AB nin 19 Aralık 2013 tarihli cevabı tebligatı ile anılan işbirliğimiz sonlandırılmıştır.

 

19 Eylül 2013 – 19 Kasım 2013 aralığında tekliflendirdiğimiz tüm projelerin takibini Enventus AB Fabrikasına yönlendirerek, Sizlerin de mağdur olmaması için tüm çabamızı göstereceğimizden emin olmanızı rica ederiz. Anılan tarih aralığındaki projelerinizin siparişe dönüşmesi durumunda aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak Enventus AB ile doğrudan temas kurabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ise lütfen Bizi aramaktan çekinmeyiniz. Olası mağduriyetinizin önlenmesi adına, gereken tüm çabalarımız ile yanınızda olacağımızdan lütfen emin olunuz.

 

Firmamız yeni “ISI TEKERİ – Heat Recovery Wheel” Partnerimiz hakkında gerekli tüm “ticari, teknik ve lojistik” bilgileri, 19 Mart 2014 Tarihine kadar Tarafınıza iletmiş olmaktan mutlu olacaktır. O tarihe kadar talebiniz olan tüm ısı tekerlekleri bünyemizdeki diger markalarımız ile projelendirilmeye devam edecektir.

 

Entalpi (ısı ve nem) transferi konusunda bir çığır olan “membrane” plakalı reküperatörleri lütfen web sayfamızdan (www.immak.eu) izleyiniz. % 0 çapraz taşınım özelliğine sahip, asla bakteri-mikrop-koku ve diğer olumsuzlukları taşımayan, yüksek verim ile hem gizli hem duyulur ısı transferi yapabilen, hiçbir çalışan mekanik parçaya sahip olmayan, “membrane plakalı ve çapraz akışlı” reküperatörleri bilginize ve ilginize sunuyoruz.  %100 hijyenik olan bu ürün için Bizden teknik destek, bilgi ve yazılım temin edebileceksiniz. Bu konuda başvurularınızı bekleyeceğiz…

 

9 gün sonra başlayacak olan 2014 Yılının hepinize sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.

Ek Dosyayı indir
 

Skip Navigation Links
İM   Limited Company
Office : 1203/7 St. No:3/D Ege Ticaret Merkezi, Yenişehir-İzmir/TÜRKİYE
Phone: 90-232-4581403 , 4699443  /  Fax : 90-232-4583273


tasarım ve programlama deltawebsistem