Skip Navigation Links


Kullanıcı Adı:
Şifre:
Üye Ol Şifremi Unuttum


 

POLYBLOC - AISI, PP, PVC 270


□ 1982 den beri değişik ısı değiştiriciler üreten POLYBLOC, hvac ve endüstriyel uygulamalardaki gelişmiş ısı geri kazanım sistemlerine öncülük etmektedir.  Sürekli büyümeyle geçen yıllar sonunda POLYBLOC, yüksek standartlardaki uygulamalarda ( en yüksek verimlilik, çok yüksek basınç dayanımı yanında sıcaklık ve korozyon dayanımı gibi.) lider imalatçılardan biri haline gelmiştir. POLYBLOC müşterinin ihtiyacına en uygun şekilde uyarlanmış geniş bir ürün çeşitliliği sunmaktadır. Devamlı ileriye dönük teknolojisiyle POLYBLOC enerji geri kazanımı için önemli ürünler geliştirmektedir. İyi eğitimli ve motive olmuş personeli ile ürünlerin süreklenmesi, güncellenmesi ve modernizasyonu sonucu ortaya çıkan sürekli ürün yönetimi ile iyi ve uzun süreli müşteri ilişkileri ile güven sağlar. POLYBLOC müşterilerine, gelişmiş ürünleri ile ısı geri kazanım uygulamaları için akılcı ve garantili çözümler sunmaktadır. PO­LYBLOC ürünleri enerji ekonomisi ve çevrenin korunması adına akılcı ve ekonomik bir yatırımdır…


  Aliminyum plakalı reküperatörler

Aliminyumdan yapılan POLYBLOC eşanjörleri 10000 Pascal’a kadar olan basınç farkına güvenli olarak dayanır. Bu olağanüstü kararlılık özel olarak yapılmış oluklu ve bölünmüş plakalarla sağlanmaktadır. Aliminyum POLYBLOC ayrıca epoxy kaplama opsiyonu ile kapalı yüzme havuzları gibi orta derecede korozif uygulamalar için de kullanılabilir.

 

  Polipropilen reküperatörler

Birçok yüksek korozif uygulamalar için polipropilen POLYBLOC doğru seçimdir. Örneğin tuzlu su banyoları, galvanizleme tesisleri veya labaratuarlardaki atık hava için genellikle PP ‘den yapılmış plakalı ısı eşanjörleri kullanılmaktadır. Özel olarak agresif ortamlarda (kromik asit gibi) ısı eşanjörü PVC den üretilebilir.Derin çekme plakalar birbirine kenetlenmiştir ve ek olarak ultrasonik kaynaklama yapılarak yüksek sızdırmazlıktan emin olunur.


  Paslanmaz çelik reküperatörler
Paslanmaz çelik plakalı POLYBLOC eşanjörleri 10000 Pascal’a kadar olan basınç farkına güvenli olarak dayanır. Çok sayıda değişik plaka boşluk aralığı ve plaka boyutu seçeneğiyle müşteri ihtiyaçları tam olarak karşılanır.

316Ti (1.4571) malzeme ile imal edilmiş plaka bloğu çok yüksek sıcaklıklarda ve çok korozif baca gazlarında kullanılabilir. Proses için kullanılması mümkün olan sızdırmazlık elemanı cinsine bağlı olarak uygulama sıcaklığı 600°C’ye kadar çıkabilir. 250°C‘ye ka­dar olan proses enerji geri kazanımı uygulamalarında, ilk yatırım bedeli, yüksek enerji ekonomisi sayesinde çok kısa sürede geri kazanılabilir.

  Gaz sızdırmaz kaynak birleştirmeli reküperatörler

Endüstriyel katalizör ve yakıcılarda kullanılacak reküperatörler yüksek çalışma sıcak dayanımı ve yüksek sızdırmazlık güvenliği gerektirir. Bu tür uygulamalar için paslanmaz çelikten yapılan, gaz sızdırmaz, kaynak birleştirmeli POLYBLOC eşanjörleri öneri­lir. Mikroplazma tekniği kullanılarak birbirlerine uygun şekilde kaynak ile birleştirilen bu tür reküperatörler ayrıca bir sızdırmazlık elamanı kullanımı gerektirmezler. Farklı basınç testleri ile ünitenin mutlak sızdırmazlığı test edilir ve onaylanır. Uygun alaşımlı malzemeler ile üretilen bu eşanjörler 600°C’ye kadar olan sıcaklıklarda güvenli olarak kullanılabilir.

 

  Boya püskürtme sistemleri, galvanizleme, labaratuarlardan atılan kirli hava, yanma, tuzlu su banyoları... Hemen hemen bütün uygulamalar için, geniş ürün ağımızdan çözümler sunabiliyoruz. Malzemeler, ölçüler ve plaka aralıklarının seçimleri bize korozyon dayanımı, verimlilik ve basınç düşümü açısından optimize edilmiş çözümler sunmaya fırsat vermektedir. Bu da yüksek enerji ve maliyet ekonomisini garanti eder..





 

 

 

 
Ek Dosyayı indir
 

Skip Navigation Links Eşanjörler

İM  Makina sanayi ve ticaret limited şirketi.
Ofis : 1203/7 St. No:3/D Ege Ticaret Merkezi, Yenişehir-İzmir/TÜRKİYE
Tel : 90-232-4581403 , 4699443  /  Faks : 90-232-4583273


tasarım ve programlama deltawebsistem