Skip Navigation Links


Kullanıcı Adı:
Şifre:
Üye Ol Şifremi Unuttum


 

POLYBLOC - PP, PVC 268


Çapraz Akışlı Plastik Plakalı

Endüstriyel uygulamalar ve korozif ortamlar için plakalı çapraz akış reküperatörleri

Boyama tünel ve kabinleri, galvaniz ve benzeri kaplama tesisleri, laboratuvarlar, yanma odaları ve bacalari fosfat ve tuz banyoları ve benzeri birçok endüstri kolunda egzost edilen kirli havaların içindeki ısının geri kazanılması için geliştirilmiş reküperatörlerdir. Tüm bu endüstri kolları veya benzer uygulamalar için önerebileceğimiz reküperatörlerimiz hakkında daha detaylı bilgi istekleriniz için lütfen Bizimle iletişiminizi kesmeyiniz.

 

Farklı plaka malzeme seçenekleri,  çok sayıda plaka ölçüsü alternatifleri, birçok farklı plaka aralığı Size sunacağımız endüstriyel ısı geri kazanım seçeneklerimizin ve projelerimizin yüksek güvenilirlik, verimlilik ve geri kazanım kabiliyetinde olmasını ve garantili geri kazanımlar elde etmenizi sağlar. Optimize edilmiş düşük basınç kayıpları ile olabilecek en az yatırım maliyetlerine en düşük işletme giderleri ile ulaşmanız sağlanır.

 

Endüstriyel plastik esaslı plakalı reküperatörlerimizde PolyPropylene (PP) ve Poly Vinil Clorit (PVC) malzemeler kullanılır. Bu malzemeler özellikle asidik-bazik korozif ortamlar için %100 güvenilir sonuçlar üretilmesini sağlar. Ultrasonik kaynak teknikleri ile sabitlenmiş plakalar yüksek sızdırmazlıkları ile geri kazanılan enerjinin taze havaya kirlenmemiş olarak aktarılması konusunda üstün bir güvencedir. Çok kirli endüstriyel ortamlarda dahi çok yüksek iç hava kalitesi (IAQ) elde edilmesi mümkün olur.

 

Diğer Polybloc ürünlerinde olduğu gibi, endüstriyel plakalı reküperatörlerin seçimi için WinPoly yazılımı uygulamacı ve kullanıcıların hizmetindedir. WinPoly endüstriyel reküperatörlerin hesaplanması ve boyutlandırılması konusunda güvenilir ve onaylı sonuçlar verir. Yazılıma www.polybloc.com web sayfasından ulaşabileceğiniz gibi Firmamızdan da bu konuda destek almanız mümkündür. Gerek hesaplama, gerek seçim, gerek dizayn, gerekse uygulama ve yatırım geri dönüş çalışmaları için lütfen Bizi aramaktan çekinmeyiniz…

 





 

 

 
Ek Dosyayı indir
 

Skip Navigation Links Eşanjörler

İM  Makina sanayi ve ticaret limited şirketi.
Ofis : 1203/7 St. No:3/D Ege Ticaret Merkezi, Yenişehir-İzmir/TÜRKİYE
Tel : 90-232-4581403 , 4699443  /  Faks : 90-232-4583273


tasarım ve programlama deltawebsistem